Idee. Mogelijkheden. Ontwerp. Advies. Totaalconcept. Ontspanning.

Laten we vooral bij het begin beginnen. U gaat verhuizen. U bent toe aan iets nieuws. Uw keuken is er aan toe. Tijd om aan te pakken. Ideeën te verzamelen.

 

Heeft u duidelijke wensen wat betreft het uiterlijk en de indeling, of ziet u door de bomen het bos niet meer? Is uw keuken echt 'versleten' of kan hij nog wel een tijdje mee na een opfrisbeurt?


Een standaard keuken bestaat in onze ogen niet, elk ontwerp begint met een blanco pagina, moet groeien. Aan de hand van het ontwerp gaan we een keuken samenstellen en bijschaven tot uw keukenontwerp compleet naar wens is. Overleg is hierbij het sleutelwoord. De offerte die u ontvangt is volledig gespecificeerd, wij houden van transparantie en gelijke behandeling, dus altijd direct de juiste totaalprijs en voldoende bedenktijd.

 

Indien gewenst kunnen wij u (nagenoeg) volledig ontzorgen van demontage tot montage. Voor alle soorten werkzaamheden schakelen wij de juiste mensen in; voor het demonteren en afvoeren van uw oude keuken, het aanpassen van gas/water/elektra, stucen, tegelen van wand/vloer, kleine bouwkundige aanpassingen. Geen vraag of wens is ons te gek, dus schroom vooral niet uw ideeën op tafel te leggen. Wie weet krijgen we het voor elkaar!

 

Bij nieuwbouw en/of grondige renovatie raden wij u aan op tijd een keukenindeling aan de aannemer te overhandigen, vanwege de aansluitingen. Hierdoor kunt u onnodige meerwerk-kosten voorkomen.