Aankleding van de keuken

Nadat een werkblad, apparatuur, front en opstelling zijn uitgekozen, komt het neer op de aankleding van het geheel. Welke achterwand kiest u? Hetzelfde materiaal/kleur als het werkblad of toch iets anders? Werkverlichting is erg belangrijk, dus bij bovenkasten wordt meestal inbouw ledverlichting toegepast. Zonder bovenkasten is een rij spots in het plafond of in een koof erg praktisch, maar wellicht vindt u enkele hanglampen mooier? In een kleine woonkeuken kan een tafel of barblad geplaatst worden in hetzelfde materiaal als het werkblad. En heeft u al bedacht welke kraan uw keuken zal verfraaien?

Achterwanden
Bij een nieuwe of vernieuwde keuken hoort natuurlijk ook een achterwand, die vocht en vuil tegenhoudt en de keuken compleet maakt. Naast een achterwand in dezelfde uitvoering als het werkblad kunt u kiezen uit materialen als glas, tegels of bijvoorbeeld Bokmerk (een dunne aluminium plaat met een gekleurde slijtvaste topcoating). Vraag in onze showroom naar de mogelijkheden.

Tegels
Om uw achterwand of vloer te verfraaien heeft Van Ee Keukens een bescheiden collectie wand- en vloertegels in eigen showroom. Ook kunt u een kijkje nemen in de Eurovite showroom te Ede en uw keuze in de keukenofferte toe laten voegen. De tegelwerkzaamheden kunt u via  Van Ee Keukens uit laten voeren, net als stucwerk en installatiewerk (gas, water, elektra, cv).

 

Overige

Voor veel keukenmaterialen kunt u bij ons terecht. Denk aan: bestekbakken, mengkranen, kokend waterkranen, verlichting, afvalsystemen, barkrukken, stoelen, metalen tafelpoten (en onderstellen), pannen, weegschalen, metalen onderzetters, ga zo maar door.

Laat ons weten wat u zoekt en wij doen ons best u van dienst te zijn!

Al ruim 45 jaar

een begrip in de regio.

 

Kom een kijkje nemen in onze showroom.

Samen vinden we de beste oplossing voor uw keuken!

Van Ee Keukens Ede bv

Frankeneng 63 a

6716 AA Ede

 

  T : 0318 - 625960
E: info@vaneekeukens.nl

 

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 17.30 uur

Zaterdag 10.00 - 16.30 uur

Andere tijden op afspraak