Ideeën, opties en véél mogelijkheden, wij loodsen je er doorheen!

 

 

 

Als we om tafel schuiven luisteren we aandachtig naar úw wensen en ideeën. Daarnaast zullen we vragen stellen over hoe u/ jullie de keuken hopen te gebruiken. Op basis van schetsen zetten we het beginsel op papier. Vervolgens werken wij een mooi 3D-ontwerp uit in ons tekenprogramma!


Een standaard keuken bestaat in onze ogen niet, elk ontwerp begint met een blanco pagina, moet groeien. Aan de hand van het ontwerp gaan we een keuken samenstellen en bijschaven tot uw keukenontwerp compleet naar wens is. Overleg is hierbij het sleutelwoord. De offerte die u ontvangt is volledig gespecificeerd, wij houden van transparantie en gelijke behandeling, dus altijd direct de juiste totaalprijs en voldoende bedenktijd.

 

Indien gewenst kunnen wij u (nagenoeg) volledig ontzorgen van demontage tot montage. Voor alle soorten werkzaamheden schakelen wij de juiste mensen in; voor het demonteren en afvoeren van uw oude keuken, het aanpassen van gas/water/elektra, stucen, tegelen van wand/vloer, kleine bouwkundige aanpassingen. Geen vraag of wens is ons te gek, dus schroom vooral niet uw ideeën op tafel te leggen. Wie weet krijgen we het voor elkaar!

 

Bij nieuwbouw en/of grondige renovatie raden wij u aan op tijd een keukenindeling aan de aannemer te overhandigen, vanwege de aansluitingen. Hierdoor kunt u onnodige meerwerk-kosten voorkomen.